Ontspanning als fundament voor jouw jonge paard

GRatis 5 daagse

Ontspanning als fundament voor jouw jonge paard

GRatis 5 daagse

Jouw paard ontspannen en verbonden samen met jou

Met deze gratis 5 daagse wil ik je de kennis aanreiken om met een andere invalshoek naar je paard te kijken. Om jouw paard te begrijpen en helpen te ontspannen zonder forceren, continue moeten doorvragen en zonder overprikkeling.

Ik geloof dat we de verbinding met ons paard aan mogen gaan zoals we vroeger hadden. Met ontspanning en plezier. Voor beide.

En dat zonder dwang en zonder moeten. 

Deze gratis 5 daagse is perfect voor jou, die verbinding wilt, de connectie wilt en elkaar wilt begrijpen. 

Zet jij de eerste stap? 

De eerste stap, zet jij zelf.

Wil jij...

Ik ga je een Kickstart geven!

Mijn werkwijze is vrijwel uniek in het opleiden van jonge paarden. Ik limiteer me niet alleen op de praktijk maar ga verder en geef je de achtergrond voor de waarom.

In deze 5 daagse gaan we echt stappen zetten om een kickstart te maken voor ontspanning als fundament. 

Je wordt uitgedaagd om out of the box te denken en echt te voelen in jezelf waar de kern zit. 

Deze 5 daagse is voor jou, als jij de verantwoordelijkheid durft te nemen en er echt voor wilt gaan samen met jouw jonge paard. 

Naar ultieme verbinding, een relatie gebaseerd op gelijkheid en positiviteit en naar een manier van werken waarin jouw paard een stem heeft en daar naar geluisterd wordt. 

Jij kunt de verandering maken!

Van mij voor jou en de paarden

Mijn naam is Manon en ik specialiseer me in het opleiden van jonge paarden. Dat doe ik vanuit de wereld van het paard, rekening houdend met de mentale en fysieke belastbaarheid. Ik maak me hard voor het verminderen van stress, vergroten van mentaal vermogen en het voorkomen van fysieke blessures bij onze paarden.

Ik werk voornamelijk met positieve bekrachtiging en spel. Mijn aanpak met jonge paarden gaat over creatief denken, spel integreren en tegelijkertijd functionaliteit van het lijf behouden waarbij we samen naar een doel toe werken.

In mijn werkwijze geloof ik dat je alleen echt kunt bouwen op een goed fundament en dat spel en positieve bekrachtiging de sleutel is tot motivatie voor training waarbij we het mentale en fysieke vermogen van jonge paarden gaan ontwikkelen.

Start jouw reis met jouw jonge paard goed!

Reviews van klanten

"Heel erg bedankt voor de nieuwe inzichten! Onwijs veel waarde voor een masterclass. Jouw manier van werken met paarden is iets waar ik echt van wil leren en ik ga dus ook zeker met je verder!"
Fiona
"Elk webinar of masterclass geeft Manon met veel enthousiasme! Het werkt echt aanstekelijk. Ook geeft ze altijd waardevolle tips en tricks. Bedankt voor weer een fantastisch webinar en ik ben weer een stap verder in mijn leerproces."
Joanna
"Fijn om gehoord en begrepen te worden want dat mis ik waar ik nu sta met mijn paard. Ieder heeft zijn werkwijze, maar wat jij doet vind ik echt zo passend. Vanuit energie en verbinding en tegelijkertijd wel die onderbouwing kunnen geven."
Esmee

Ben jij klaar voor verandering?

Door je aan te melden in het onderstaande formulier (en te bevestigen) krijg jij binnenkort jouw inloggegevens toegestuurd en kun je mee doen aan het gratis webinar! 

Vergeet NIET te bevestigen!

Meld je aan voor de gratis 5 daagse
LET OP: Je moet je email adres BEVESTIGEN om mee te kunnen doen. Check dus even je spam als je de bevestigings email niet hebt gekregen!
Marketing door