Instructie op locatie

In de lessen gaan we werken aan jou via Centered riding en aan je paard via trainen vanuit het lichaam. Logisch trainen waarbij we feitelijke informatie over het lichaam inzetten om zo min mogelijk schade bij je paard te krijgen. 

 

Jij leert in balans meezitten en hulpen geven, zo kun je makkelijker rechtrichten en je paard helpen waar nodig. Je paard kan zich makkelijker bewegen onder je en zich beter focussen op de plekken in zijn lijf die aandacht verdienen. 

 

De lessen zijn voor enthousiaste leerlingen die graag meer willen leren en doen! Je kunt de instructie zo intensief maken als je zelf wilt. 

 

Zo kan je bijvoorbeeld 1 a 2 keer per week lessen of eens in de twee weken. Bij uitzondering af en toe. Ook kun je online begeleiding krijgen in theorie, zo leer je de ins en outs die je nodig hebt om het in de praktijk nog beter te kunnen uitvoeren. 

 

Instructie op locatie is mogelijk maximaal 40km van Barneveld af. 

De lessen zijn tussen de 30 a 60 minuten, afhankelijk van wat jullie die dag nodig hebben. Het kan zo zijn dat we een deel theorie meenemen in de les en dus langer bezig zijn, of juist gericht gaan oefenen waardoor het kort maar krachtig is. Flexibel meedenken en de meest efficiënte training uitzoeken vind ik erg belangrijk, zo kunnen jullie in korte tijd enorm vooruit gaan! 

 

Jouw investering is 45euro exclusief reiskosten.