Black friday deal

Het online programma gemaakt voor paardeneigenaren die meer willen dan braaf. Die zoeken naar de verbondenheid en genieten als hun paard geniet. Die stralen als hun paard straalt. Die weten dat de relatie met hun paard duurzaam en kwaliteitsvol behandeld moet worden en dat daar tijd in zit.

 

Dit programma is voor jou, de eigenaar die weet dat samenwerken van twee kanten komt en echt wilt luisteren naar dat wat je paard je probeert te vertellen.

In 14 modules neem ik je mee door de onderbouwing en uitvoering van een ontspannen, open paard en een samenwerking vanuit veiligheid. Dit programma is gebouwd als basis voor het opleiden van jouw jonge paard vanuit liefde, vertrouwen en veiligheid. 

 

Elke module sluit nauw op elkaar aan en alles is verbonden met wat je in de praktijk gaat doen.

 

Ik heb een tijd getwijfeld of ik wel een black Friday deal wilde doen, maar omdat volgend jaar de andere 2 delen klaar zullen zijn en het een geheel programma gaat worden, wil ik nu nog een kans geven om deel 1 en 2 los te verkrijgen. 

 

Toen ik begon met het inrijden en beleren van paarden merkte ik keer op keer weer 'kan het niet anders?'. Ik miste het gevoel, de intuïtie maar ook de stem van het paard. Het voelde niet goed. Ik kon niet anders dan doorzoeken naar dat wat wel goed voelde. Methode na methode ben ik af gegaan tot ik stuiterde op dat wat er echt toe deed, het paard zelf. Want dat wat niet goed voelt kun je alleen maar aanvullen met jouw partner zijn stem, die kan jou aangeven waar het puzzelstukje mist, als je wilt luisteren. 

 

Daar is dit programma op gericht, om te luisteren en begrijpen waarom.

 

De modules:

 

 • De 3 voorwaardes voor optimale verbinding
 • Kuddegedrag vanuit harmonie
 • Zenuwstelsel, zintuigen en het effect op training
 • Spanningssignalen en de opbouw
 • Voorbereiding is het halve werk
 • Jij als trainer & maatje
 • Harnachement hoe, wat en waarom
 • Basis communicatie & samenwerking
 • Voetjes, wormenkuur en de poetsplaats
 • Hersenwerk, meer dan een spel
 • Samen de wijde wereld in
 • Werken vanuit lichaamstaal 

 

Elke module doordacht en zorgvuldig uitgewerkt om het beste beeld te geven. Van uitleg filmpjes tot meerdere casus beelden van de paarden die bij mij in training geweest zijn. Ik wil je een volledig en duidelijk beeld geven. Geen eind product maar een work in progress om echt van te leren. 

Pak jouw kans door nu nog te genieten van 50% korting! Bestel hier onder ⬇️

Review Nienke:

Ik ben heel blij met Manon. Ze heeft mij geleerd echt naar mijn paard te kijken en te luisteren waardoor ik hem en mijzelf veel beter kon begrijpen in onze communicatie. Onze band is daardoor zoveel sterker en leuker geworden!

Review Kayleigh:

 

Manon heeft ons erg goed geholpen met het begrijpen van het mentale gedeelte van ons paard. Voorheen blokkeerde Harry als ik wat van hem vroeg met als dieptepunt dat we er een half uur over deden om van stal naar de bak te lopen, een stukje van zo'n 20 meter. Als hij niet blokkeerde dan was hij juist weer ontzettend druk in zijn manier van onderzoeken en werden we van hot naar her gesleept omdat Harry alles wilde zien en het liefst ook allemaal tegelijkertijd. Ik dacht dat hij nieuwsgierig was, maar hij bleek juist zijn spanning af te reageren. Inmiddels weten wij precies wanneer Harry de eerste signalen geeft van spanning, stress en overprikkeling en zijn deze situaties niet meer voorgekomen. Sinds de trainingen van Manon kunnen wij rekening houden met Harry zijn mentale belastbaarheid en hebben wij weer een open en oprecht nieuwsgierig paard. Harry heeft geleerd dat hij grotendeels zelf zijn spanning kan verminderen en wanneer dit hem niet zelf lukt durft hij dit zelf aan te geven zodat wij hem hiermee kunnen helpen. Ook hebben wij kennis gemaakt met het hersenwerken wat voor Harry echt fantastisch werkt. Wij zijn ontzettend blij met de trainingen en begeleiding van Manon!