Gemaakt vanuit het paard, voor het paard


Zadelmak maken en opleiden van jonge paarden hoort niet over snelheid, ongemak en angst te gaan. Het is een proces waarbij jullie naar elkaar toe groeien en ik denk dat het een van de mooiste processen is die je samen met je paard kunt doorlopen. Een goede opbouw, de juiste kennis en een persoonlijk, individueel traject met zorg en aandacht zorgt voor succes! 

 

Jullie reis start hier, bij de verbinding en de basis. 


Wil jij...

🐴 Omgaan, trainen en rijden vanuit wederzijds vertrouwen?

 

🐴 Weten waar je op moet letten en hoe je kunt trainen en omgaan vanuit verbinding? 

 

🐴 Een aanpak die echt vanuit het paard ontstaan is? 

 

🐴 Meer weten over gedrag, waar het vandaan komt en hoe het werkt? 

 

🐴 Alle basisstenen krijgen die je nodig hebt om met jouw (jonge) paard een basis vanuit vertrouwen te creëren? 

 

🐴 Jouw paard begrijpen en kunnen helpen? 

Dan is dit programma iets voor jou!

 

Dit programma heb ik opgemaakt vanuit mijn reis met de paarden. Een reis waarin ik echt heb moeten zoeken naar de juiste informatie, de juiste bron en kern van verbinding en hoe we dat in een goede opbouw voor jonge paarden kunnen zetten. 


Ik denk dat als we verbinding willen we de stem van het paard moeten terug geven en kijken wat wij eerst kunnen geven en wat we daarna kunnen nemen om een zo gelijkwaardig mogelijke relatie met ons paard te kunnen opbouwen. 

 

Dit programma is een compleet pakket met niet alleen training maar juist ook alles wat jij als eigenaar in de basis moet weten voor een succesvolle toekomst samen.  En dat is wat maakt dat ik zo ontzettend gepassioneerd ben om deze informatie in te zetten voor hoe we dan jonge paarden gaan opleiden. 

 

Het is een start voor de rest van je leven waar je op kunt bouwen. Een must-have als we gaan praten over verbinding, gelukkige paarden en gezondheid. Een start die ik iedereen met liefde voor paarden zo ontzettend gun. 

✔️ Nooit meer het gevoel hebben dat je oneindig aan het zoeken bent

 

✔️ Geen inrij trauma's voor jou en je paard

 

✔️ Overbelasting voorkomen voor nu en later

 Met ondersteuning van praktijkfilmpjes van diverse paarden, leuke interviews, echte uitgebreide theorie kennis ondersteund door praktijkfilmpjes en meer, krijg jij een compleet plaatje van A tot Z voor jouw (jonge) paard.

 

Vanuit de wereld van het paard neem ik jou en je paard mee door de reis van verbinding en training. Met deze 4 fases worden jullie klaar voor de ultieme droom... Vanuit verbinding en wederzijds vertrouwen omgaan, trainen en rijden.

 

Dit is een ijzersterke basis maar vooral een basis dicht bij mijn originele wens met paarden: Verbinding, vertrouwen en samen het gevoel hebben dat we plezier hebben in dat wat we samen doen. En dat wil ik delen!


De basis van alles + De reis naar verbinding

 

Geniet nu van dit kortingstarief als introductie! Dit programma is continue in verbetering bezig en in de aankomende maanden worden er steeds filmpjes bijgevoegd. Geniet daarom nu nog van dit tarief! 

€357.00

€197.00


De 4 fases bestaan uit:

Fase 1 & 2: Verbonden samen de wereld verkennen

Op dit moment zijn alleen fase 1 en 2 beschikbaar om te bestellen. Fase 3 en 4 komen eind 2022, begin 2023 online.  

 

Bekijk voor meer informatie de shop of klik op de onderstaand link:

Fase 3*

Fase 4*

Het jaar programma en begeleiding

Met het jaarprogramma krijg jij elke 2 weken een live Q&A waarbij jij jouw vragen kunt beantwoorden. Je kunt dit programma ook combineren met les op locatie of met jouw paard in training. 

 

Als je jouw paard in training wilt zetten kan dat bijvoorbeeld voor alleen de laatste fase of meerdere fases. 

 

Het jaarprogramma komt eind 2022 a begin 2023 online.