Instap cursus: Trainen vanuit Biomechanica

Met trots presenteer ik deze instap cursus 'TRAINEN VANUIT BIOMECHANICA' !

Wil jij:

 

✅ Blessures voorkomen? 

 

✅ Een verbeterde pees functie? 

 

✅ Minder kans op artrose? 

 

 ✅ Trainen vanuit weten ipv gokken? 

 

✅ Makkelijker rechtrichten en correct rijden? 

 

✅ Meer plezier met je paard en een betere band? 

 

✅ Echt kunnen zien wat wel of niet correct is? 

 

Dan zit je bij deze cursus GOED!

 

6 jaar lang heb ik mogen leren, ontdekken en uitproberen en ben ik door mijn paarden op paden gestapt waarvan ik dacht dat ik ze niet zou bewandelen. Nu, 6 jaar later heb ik een methode ontwikkeld, en blijf ik ontwikkelen, waarbij wij als trainer paarden echt kunnen bieden wat ze nodig hebben! Zowel geestelijk als lichamelijk. 

 

Ik werk vanuit wetenschappelijk bewezen technieken als fundering voor mijn methode. 

Naast het lichaam gaan we ook in op de geest van het paard, hoe voelt het paard zich? Hoe trainen we paarden eng houden we rekening met hoe ze zich daarbij voelen? 

 

Op deze dag gaan we in op de theorie en het meteen bekijken in de praktijk. Wat heeft de theorie voor effect op het levende paard? En hoe ga je om met complicaties? Hierbij zie je minimaal 1 paard gelogeerd worden en 1 bereden. Het kan zijn dat we op de dag zelf meer paarden pakken voor meer vergelijking. 

 

Aan het eind van de cursus weet je waar je op moet letten, hoe het lichaam in grote lijnen werkt, wat rechtrichten precies is en hoe je aan je paard kunt zien of hij correct beweegt en zich ook comfortabel voelt of niet. 

 

Vanuit daar kun je thuis gericht gaan trainen om je samen met je paard verder te ontwikkelen. Ook mag je na afloop 1 video mailen voor feedback.

 

Praktische informatie

Locatie: Stal Malise, te Barneveld

Tijd: 10.00 tot 16.00 uur

Investering: € 147,- 

 

Koffie, thee, versnaperingen en lunch zijn bij deze dag inbegrepen. 

 

MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS IS 6 PERSONEN! Vol = Vol 

 

In de toekomstige opleiding is het ook mogelijk om je geleerde theorie en nieuwe inzicht direct bij ons in te zetten zodat wij jou helpen in de uitvoering. Hierbij zal het mogelijk zijn jouw eigen paard mee te nemen, dit is nu nog niet het geval. 

Data:

- 17 oktober 2020