Speciaal voor jou

Dankjewel dat jij bij ons aan de stand op Equiday bent geweest. Dat laat blijken dat jij gemotiveerd bent om het welzijn van jouw paard te verbeteren, niet alleen in het management maar ook in de training. Want zeg nou zelf, in iedereen die zoveel van haar paard houdt zit een klein paardenmeisje die verlangt naar echte verbinding en contact met ons paard.

Speciaal voor jou

Dankjewel dat jij bij ons aan de stand op Equiday bent geweest. Dat laat blijken dat jij gemotiveerd bent om het welzijn van jouw paard te verbeteren, niet alleen in het management maar ook in de training.

Want zeg nou zelf, in iedereen die zoveel van haar paard houdt zit een klein paardenmeisje die verlangt naar echte verbinding en contact met ons paard.

In het onderstaande filmpje vind je een filmpje vanuit het online programma over hersenwerken met de handdoek. Met deze oefening kun je de focus en het mentale vermogen van jouw paard verbeteren.

Voor deze oefening is het belangrijk dat je in een veilige omgeving dit spelletje aanbied. Niet alleen omdat het zorgt dat je paard makkelijker in focus komt maar ook omdat je paard hierdoor een positieve ontspannen ervaring krijgt met dit spel, wat maakt dat het een fundament wordt om later in spannende situaties in te zetten! 😉

Het tweede wat belangrijk is, is dat je het spel start op een vrij grote handdoek en dat je voertjes gebruikt die je paard niet al te lekker vind. Denk bijvoorbeeld aan hooibrokjes of vitamine/ mineralen brokjes.

 

De opbouw gaat alsvolgt:

Veel speel plezier!

Het filmpje:

Vond jij dit een interessant filmpje?

En wil jij die ultieme verbinding aan gaan met jouw jonge paard? Wil jij jouw dromen waar maken om samen vanuit ultiem contact samen met jouw paard te werken? 

En dat jouw paard ook echt plezier heeft in dat wat jullie samen ondernemen? 

Ik kan je daarbij helpen! Via mijn online programma kun jij zelf aan de slag of je kunt kiezen voor maatwerk. Lees hieronder verder. 

Gaan wij samen aan de slag?

Of je nu kiest om eerst zelf online te leren of om samen aan de slag te gaan via een persoonlijk trajecten, met deze manier van trainen ga je ongetwijfeld sprongen maken! 

Online programma 'Verbonden op de grond'

Maatwerk persoonlijke trajecten

Twijfel je wat bij je past?

Ik denk graag persoonlijk met je mee via een gratis online advies gesprek. Plan hem in via de onderstaande planner.

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!