Online zelfstudie

Fase 1: Verbonden in ontspanning

Ga de toekomst vol vertrouwen en focus tegemoet

Jij wilt dat je paard zich volledig veilig voelt en plezier heeft in de training met jou. Misschien heb je gemerkt dat je paard soms terughoudend is of niet goed reageert op de gebruikelijke trainingsmethoden. Je zoekt een manier waarop je paard vol vertrouwen en uit eigen motivatie op de uitdaging aan gaat.

Stel je voor: Jij traint jouw paard op een speelse manier om moeilijke taken met plezier op te pakken. Je merkt dat je paard sneller contact maakt, beter leert en informatie langer vasthoudt. De leersnelheid neemt toe en gedragingen/ hulpen zijn vanuit hier makkelijker aan te leren.

Daarnaast krijgt je paard een groter vermogen om met stress om te gaan, zowel in het dagelijks leven als tijdens de training. Je voelt dat je paard zich op alle fronten ontwikkelt en vooruitgaat. En dat zonder dat jij harde of moeilijke technieken hoeft toe te passen. 

Zijn deze uitdagingen herkenbaar voor jou en wil je weten hoe je jouw paard op een leuke en effectieve manier kunt trainen? Lees verder en ontdek hoe onze unieke methode jouw paard kan laten groeien en bloeien.

Van afsluiten naar ontdekken!

Toen ik steeds meer leerde over stress zag ik dat heel veel paarden last hebben van stress! Ik schrok en wist dat ik iets wilde veranderen. Mijn trainingsmethodes zijn helemaal aangepast en meer ingericht op paarden weer autonoom laten zijn!

Daar waar ik vroeger een paard desensibiliseerde voor de omgeving, wil ik nu dat paarden open staan en prikkels beter verwerken. Ik wil ze juist in contact hebben met mij en de omgeving. Ook als dat betekent dat ze hun eigen keuzes maken. 

Fase 1 is er op gericht om autonomie terug te geven, stress te verminderen en een nieuwsgierig en open paard te krijgen. Ik denk dat dat de beste basis is die je kunt hebben om later al jullie avonturen te starten!

Samen sta je sterker

Ieder heeft zijn expertise en samen kun je steeds meer informatie delen. In deze fase werk ik samen met een aantal experts, bekijk ze hieronder!

395180791_7475137005847377_2894672028837337091_n
Annette Timmer
Iriscopist
281518057_10159876190193544_6427709560202462624_n
Femke Dolle
Huisvesting & inscharing
IMG_4572-2
Jessica Vos
Hoefspecialist
292321702_450022063796849_3428126278927778317_n
Tamara Dorresteijn
Hersenwerk specialist
Leer meer dan alleen de techniek

Ontdek de essentiële eerste fase van dit online programma, waarin we diep ingaan op de voorbereiding zowel in de theorie als praktijk.

Leer over de waar jouw paard vandaan komt, het belang van management, hoe gezond kuddegedrag er uit ziet en waarom dit cruciaal is voor ontspanning in je training.

Ontdek hoe paarden ontspannen door inzicht te krijgen in hun zenuwstelsel en hoe je kunt herkennen of je paard spanning heeft via het herkennen van de kleinste signalen.

Verrijk je kennis met modules over hersenwerk, effectieve ontspanningstechnieken en basisanatomie van het paard, inclusief het skelet, groeischijven en groeifases.

Dit vormt een solide basis voor een sterke band en echte interne ontspanning, terwijl jij een stabiele basis krijgt voor jouw paard als eigenaar.

Leer vrijblijvende training en technieken die je paard vanuit innerlijke motivatie aanzetten tot meer focus, zelfvertrouwen, samenwerking en openheid naar de wereld.

Over de cursus zelf:

Deze fase is bijzonder gericht op de stem van het paard. Ik leer je in meerdere lagen denken, waardoor je makkelijker zelf bij de kern van het probleem komt. Alle theorie geeft je een brug direct naar de praktijk, jij weet hoe en waarom jij iets doet juist omdat deze cursus niet alleen maar bestaat uit training. 

Krijg via unieke beelden van de Nederlandse Koniks en unieke Dissectie beelden veel meer inzicht. 

De trainingstechnieken die je leert zijn volledig zonder enige vorm van dwang of druk. Het zijn unieke spel technieken die het brein trainen.

Deze cursus is opgezet vanuit passie en liefde voor het tot uiting willen brengen van de stem van onze paarden. Zodat zij autonomie kunnen ervaren in het contact met ons en ook daadwerkelijk plezier kunnen hebben in dat wat wij met ze doen. 

Bekijk ook de andere fases:

Betaal in 1 keer of in termijnen

Fase 1, 2 en 3

Fase 3 is op dit moment (nog) niet beschikbaar.

Fase 1 en 2

Fase 2 is op dit moment (nog) niet beschikbaar.

Fase 1

€ 127,-

€ 97,-

Je krijgt toegang op 20 Juli 2024

Nog een keer op een rijtje:

Vragen die je misschien nog hebt:

Ja! Nadat de toegangsperiode van de cursus voltooid is, kun je per jaar verlengen voor €49,95

Ja! Dit gaat jou en je paard alleen maar meer dieptegang bieden en elkaar naar elkaar toe laten groeien. Je leert elkaar echt begrijpen en misschien kun je zelfs wat dingen toevoegen in je opleiding om nog meer veiligheid aan jouw paard te bieden. Al met al gaat het je sowieso enorm veel geven! 

Ja, echt wel! Ook als je een ouder paard hebt kun je zelf onwijs veel leren van dit programma maar ook nog heel erg veel toevoegen waardoor jullie band alleen maar sterker wordt!

Bij de aanschaf van Fase 1 krijg je 1 jaar toegang.

 

Fase 1 krijgt toegang op 1 Juli 2024.

Het resultaat van deze cursus is direct verbonden met de fysieke en mentale belastbaarheid van jouw paard en de inzet die jij zelf toont.