Commentaren: 5
 • #5

  Wendy Van de Velde (maandag, 20 februari 2017 22:01)

  Waw, Manon,

  Ik ben super trots op jou!
  Net jou 'over ons' pagina gelezen.
  Ik wens jou en je paarden het allerbeste toe.
  Jij , als ervaringsdeskundige, gaat veel mensen kunnen helpen.

  Groetjes,
  Wendy

 • #4

  Esther (donderdag, 09 februari 2017 10:50)

  Lieve Manon,
  Toen ik bij jou kwam, dacht ik dat ik al een heel eind op weg was in mijn persoonlijke ontwikkeling, maar ergens was ik ook beetje bang voor wat er tevoorschijn zou komen. Bang dat er ineens een enorme beerput open zou gaan.
  Ik voelde mij in eerste instantie wat ongemakkelijk ( wat moet ik voelen, wat moet ik doen? ), maar het kwam vanzelf.
  Jij straalt heel veel rust uit en wat er was, mocht er gewoon zijn. Het was helemaal niet zo eng als ik dacht.
  Dankzij jou en Furtje ben ik nog verder gekomen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Jij en Furtje gaven mij meer inzicht in mijn
  patronen en valkuilen. Ik ben mij bewuster geworden daarvan en weet wat ik moet doen om dit te doorbreken.
  Dank daarvoor.
  Groetjes, Esther

 • #3

  Demi (maandag, 23 januari 2017 17:28)

  Ik heb een les gedaan en dat is mij zeer goed bevallen, het leren rijden met me heupen vond ik zeer leerzaam en pas het nu altijd toe als ik met hem ga rijden. Ik kreeg hele goede instructies over hoe ik me houding moest houden en met rust mijn punt te bereiken. hoe vaker ik het toepas des de beter het lukt bedank voor de goede en zeer leuke en leerzame les!!

 • #2

  Carlijn (maandag, 23 januari 2017 16:05)

  Hoi Manon, wat heb je een mooie website :D . Ik wil jou en ook lieve Furtje danken voor de coaching dagen die ik heb gehad. Ik heb de dagen als zeer confronterend ervaren maar wel heel mooi en fijn. Het eerste moment met Furtje zal ik dan ook niet meer vergeten. Het belangrijkste wat ik uit de coaching heb gehaald is dat paarden heel eerlijk op je reageren / spiegelen. Dit vond ik fijn, omdat er bij mensen meestal veel meer achter zit en bij dieren is dit niet zo. Op deze manier heb ik veel over mijzelf kunnen leren. Dank en ik wens jou en Furtje het allerbeste.
  Liefs, Carlijn

 • #1

  Marga (dinsdag, 17 januari 2017 17:50)

  Ik had nooit gedacht dat paardencoaching zoveel voor je betekenen kan. Deze manier van coachen is snel en efficiënt en hebben mij inzicht gegeven in mijn eigen handelen. Hierdoor kan ik mij nu beter ontspannen en heb ik weer meer energie gekregen.

  Ik ben blij dat Manon per toeval op mijn pad is gekomen en dankbaar voor haar professionele/liefdevolle begeleiding samen met haar lieve Furtje.

  Manon ik hoop dat je samen met Furtje op deze manier nog veel mensen mag helpen! Jullie zijn een prachtig team.