Opleidingsweekend bij Equinestudies

Van het weekend had ik weer een opleidings weekend bij Equinestudies????

En wauw.. Les mogen krijgen van Sharon-May Davis en Anne Schuite en voor het eerst echt een helder duidelijk beeld van belastbaarheid kunnen krijgen.

Alles valt op zijn plek. Het is de 3e fase en de laatste.. Ik ben onwijs gezegend dat ik dissecties heb mogen bijwonen en mag leren van mensen zoals Zefanja en Sharon, maar ook Thirza, Tamara, het hele team. Alle losse onderdelen en losse verbindingen van de afgelopen jaren van cursussen en dissecties komen nu in een groot geheel. 1 verbinding die door het lijf stroomt en uiteindelijk informatie geeft over de belastbaarheid.

Dit gaat verder dan ‘moeten’ weten omdat je anatomie wilt leren, dit gaat over de verbindingen. Van conformaties naar patronen naar beweging naar belastbaarheid en naar training.

En laten nou net die verbindingen zorgen dat heel veel jonge paarden later of in hun inrijproces bij mij, niet meer overbelast worden.

Want dat is mijn missie. Mij inzetten om paarden in de start al een stem te geven. Niet meer hun lichaam of geest van jongs af aan te krenken, maar te laten groeien.

Groeien in een wereld die gemaakt is voor de mens, daar wil ik de wereld laten zien dat het anders kan. En moet.

Jonge paarden is meer dan inrijden, beleren, zadelmak maken. Het is meer dan grondwerk en schriktraining.

Het is meer dan 4 weken in training staan of 4 maandjes thuis trainen. Het is jullie leven, de toon die je zet van het leven wat je paard gaat krijgen.

Het is het aller belangrijkste proces wat jullie samen aangaan en samen gaan starten. Het is de basis van alles wat er komen gaat. Het is jouw jonge paard en jezelf in kwaliteit opzetten voor een leven geleefd vanuit liefde, plezier en kracht. Een leven waar beide jij EN je paard dat plezier kunnen ervaren.

En laat ik daar nou, mede door deze opleiding, bijzonder goed in zijn. ❤️

Gratis e-boek

In 5 stappen meer verbinding met jouw jonge paard

In dit e-boek neem ik je mee door de 5 stappen naar verbinding. 

Ik heb mezelf afgevraagd wat nou goede en toepasbare tips kunnen zijn die je zelf al kunt ondernemen die jouw dichter bij je paard brengen, en daar zijn deze 5 stappen uit gekomen. 

Elke stap is uitgebreid uitgelegd en heeft foto’s ter inspiratie. Ik hoop dat je er veel aan zult hebben!

Meld je hieronder aan om deze waardevolle gratis download te krijgen!

Marketing door