In 5 stappen naar ontspanning bij jouw jonge paard

In 5 stappen naar ontspanning bij jouw jonge paard

Gratis webinar

Jouw paard ontspannen en verbonden samen met jou

Met dit gratis webinar wil ik je de kennis aanreiken om met een andere invalshoek naar je paard te kijken. Om jouw paard te begrijpen en helpen te ontspannen zonder forceren, continue moeten doorvragen en zonder overprikkeling.

Ik wil je in deze 5 stappen tips geven om verbinding te krijgen met je paard zoals we vroeger hadden. Met ontspanning en plezier. Voor beide.

En dat zonder dwang en zonder moeten. 

Dit gratis webinar is perfect voor jou, die verbinding wilt, de connectie wilt en elkaar wilt begrijpen. 

Zet jij de eerste stap? 

Waar gaan we heb over hebben?

Leer stress begrijpen, signalen herkennen en je trainingen leuk maken voor beide!

De eerste stap, zet jij zelf.

Van mij voor jou en de paarden

Ik ben Manon. Vroeger maakte ik veel paarden zadelmak. Ik hielp ze longeren, zadelmak maken en inrijden. Het was een normale gang van zaken als een jong paard even uitbokte of als we een angstig jong paard net even door moesten vragen. Ik ging me steeds meer afvragen waar de connectie was? En of er geen andere manier van opleiden was? 

Ik had mijn hoofd gezet op andere manieren van trainen onderzoeken. Wat was dan connectie? Hoe kreeg ik het met de jonge paarden? Hoe kon ik ze opleiden zonder dwang en zonder schade aan hun lichaam? En nog belangrijker, hoe gingen de paarden zelf het ook leuk vinden? Hoe kon training een verrijking worden in plaats van een dagelijks uurtje afzien?

Mijn zoektocht leidde me onder andere langs verschillende horsemanshipmethodes, Centered riding, rechtrichten en academisch werk, hersenwerk, en het werken met positieve bekrachtiging. Maar dat wat me het meest heeft gevormd, is mijn opleiding, bij Equine Studies, waar ik het lijf echt heb leren begrijpen en analyseren. Omdat ik meerdere dissecties heb bijgewoond (waaronder die van mijn eigen paarden), heb ik uit deze lijst kunnen schrappen wat ik niet meer wil doen en me verder kunnen verdiepen in waar ik wel achter sta. 

Hoe meer ik me verdiepte, hoe meer ik wist dat mijn pad ging leiden naar samenwerking, liefde, connectie en plezier. Mijn pad gaat nog steeds door en elke keer leer ik nieuwe dingen. Mijn hele leven ben ik al gespecialiseerd in het opleiden van jonge paarden, maar met alle informatie die ik tot nu toe heb verzameld, denk ik echt dat we op dit gebied nog een hele slag hebben te slaan. Met deze cursus wil ik jou en jouw jonge paard de schade en schande van mijn reis besparen, en je helpen om het wel vanaf het begin goed te doen. 

Met deze online cursus ‘Verbonden op de grond’ wil ik je de kennis aanreiken om niet meer te twijfelen en niet meer bang te zijn dat je iets niet ziet. maar zodat jij zelf vol vertrouwen in elkaar jouw jonge paard kunt begeleiden en opleiden op de grond.

Nog een keer:

28 September 19:30uur

Inlog krijg je via zoom!

Ben jij klaar voor die eerste stapjes?

Door je aan te melden in het onderstaande formulier (en te bevestigen) krijg jij binnenkort jouw inloggegevens toegestuurd en kun je mee doen aan het gratis webinar! 

Vergeet NIET te bevestigen!

Schrijf je in voor het GRATIS WEBINAR
LET OP: Je MOET je inschrijving in de mail bevestigen anders kan ik je GEEN inlogcodes geven. Zorg dus dat je even je spam checkt! Ik heb er zin in, tot snel!!
Marketing door