Instructie op locatie

In de lessen gaan we werken aan jou via Centered riding en aan je paard via trainen vanuit het lichaam. Logisch trainen waarbij we biomechanica en anatomie informatie over het lichaam inzetten om zo min mogelijk schade bij je paard te krijgen, of schade te beperken. 

 

Jij leert in balans meezitten en hulpen geven, makkelijker rechtrichten en je paard helpen waar nodig. Je paard kan zich makkelijker bewegen onder je en zich beter focussen op de plekken in zijn lijf die aandacht verdienen. 

 

De lessen zijn voor enthousiaste leerlingen die graag meer willen leren en doen! Je kunt de instructie zo intensief maken als je zelf wilt. 

 

Zo heb je twee soorten vormen: 

- Begeleiding

- Lessen

 

Begeleiding is vooral voor het jonge paarden programma. Hier heb je 2 keer per week begeleiding en les met je paard om je paard op te gaan leiden. 
In de lessen kun je kiezen voor 1 keer in de week of 1 keer in de twee weken. Bij uitzondering ook af en toe. 

 

 

Waar kun je les voor nemen?

- Het jonge paarden programma (begeleiding bij het correct opleiden van je paard)

 

- Les in grondwerk, werken aan de hand of rijden. Een programma waarbij we ook een opbouw hebben in onze lessen maar dan in een minder intensieve vorm. Dit kan ook revalidatie zijn of onderhouden van klachten van je paard. 

 

Instructie op locatie is mogelijk maximaal 40km van Barneveld af. 

De lessen zijn tussen de 30 a 60 minuten, afhankelijk van wat jullie die dag nodig hebben. Het kan zo zijn dat we een deel theorie meenemen in de les en dus langer bezig zijn, of juist gericht gaan oefenen waardoor het kort maar krachtig is. Flexibel meedenken en de meest efficiënte training uitzoeken vind ik erg belangrijk, zo kunnen jullie in korte tijd enorm vooruit gaan! 

 

In elk programma heb je de mogelijkheid om ook begeleiding te krijgen in de vorm van bodywork voor je paard, vetkin tape (kinesologie) voor je paard, houding en zit lessen voor jou en theorie lessen. 

 

Jouw investering is 45euro exclusief reiskosten.