Mini cursus

Jonge paarden 101

Vraag jij je af hoe het nou zit met groeischijven, mentale belasting en wanneer je dan kunt gaan starten met rijden van jouw jonge paard? 

Deze minicursus neemt je mee door een aantal basis fundamenten over mentale belastbaarheid en door de groeischijven en groeifases. Je leert stress herkennen en begrijpen en je leert groeifases zien in de anatomie.  

Met deze cursus heb je de kennis in handen om van te voren je eigen keuzes te kunnen gaan maken over het opleiden van jouw jonge paard. 

Leer stress en groeifases herkennen en leer meer over jouw jonge paard!

Wat levert deze cursus jou op?

De kracht van zelf kennis hebben

Er zijn ontzettend veel meningen en manieren van trainen, maar uiteindelijk valt of staat alles met eigen kennis in handen hebben. 

In deze cursus laat ik je echte botten zien en neem ik je mee door het praktisch herkennen van groeifases. Zo blijf ik in deze minicursus zo dicht mogelijk bij de feitelijke informatie. 

Zo ook over stress, je krijgt inzicht in wat het doet en hoe het werkt, maar ook hoe je het kunt herkennen. 

In de veelgestelde vragen geef ik antwoord door te delen over mijn ervaring maar ook over feitelijke kennis in bijvoorbeeld de anatomie. 

Leer eerst wat je moet weten vóór je gaat trainen, dat is de echte basis!

Over de cursus zelf:

Van mij voor jou en de paarden

Door mijn biomechanica achtergrond en, ondertussen 5, whole horse dissections kan ik steeds meer de verbinding leggen met vroegtijdige blessures en het vroegtijdig belasten van paarden. 

Steeds vaker kampen jongere paarden met blessures of zwakheden in het lichaam. Een goed inzicht voor jou als eigenaar en trainer van je paard is belangrijk om goede keuzes te kunnen maken. 

Daarom wil ik deze cursus los van mijn grote jaar cursus aanbieden zodat ook jij meer inzicht hebt in stress, stress factoren en mentale en fysieke belasting bij jonge paarden. 

Minicursus 'Jonge paarden 101'

Minicursus 'Jonge paarden 101'

€55 ,-

Vragen die je misschien nog hebt:

Na het aanmelden krijg jij op de dag van kerstavond, 24 december 2023, jouw inloggegevens voor de minicursus toegestuurd via de mail. Hou rekening dat de mails soms in de spam terecht komen!

Je houdt 6 maanden toegang tot deze minicursus.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact op.