Master & Transform

Maatwerk voor jou en jouw jonge paard

Kickstart jouw training

Het kickstart traject om een stevige basis te maken!

Kickstart jouw training!

Het fundament voor alles wat je samen later wilt doen moet sterk zijn. Net zoals bij een huis moet je een goed fundament hebben als je wilt dat het duurzaam is. In deze 4 maanden gaan wij een kickstart aan geven!

Niet alleen in de omgang maar ook mentaal voor jouw paard. Zo kan jij later alle kanten nog op maar gaat jouw fundament nergens heen.

In deze 4 maanden focussen we ons op de beste basis leggen zodat jij hierna overal nog heen kan. Elk traject is persoonlijk op maat gemaakt dus deze 4 maanden focussen we ons op wat JULLIE die beste basis gaat geven. 

Ik geloof dat de opleiding van een jong paard gaat over jaren samen het proces aan gaan. Niet even snel in een paar weken of maanden, niet zonder goede fysieke en mentale voorbereiding en niet met haast.

Jouw fundament moet kloppen. Zo voorkom je miscommunicatie, onnodige spanning en blessure leed. Jouw basis zou jouw grootste uitgangspunt mogen zijn!

Het kickstart traject helpt je verder

Ik geloof in groei, in ontwikkeling en je daadwerkelijk verder helpen. En met dit kickstart traject wil ik jou de kans geven om ook echt te goreien!

Zonder de achtergrond zul je zelf nooit volledig begrijpen hoe iets in elkaar zit. Nou zeg ik niet dat je alles meteen perfect moet weten, maar weten waarom je iets doet gaat je echt onafhankelijk maken in je basis. 

In dit kickstart traject help ik jou persoonlijk op locatie en online. Ik help je waar nodig, als jij mij nodig hebt en via het online programma krijg jij alle theorie kennis. 

Ga jij ervoor?

Zet de eerste stap!

Haal meer uit alles wat je hierna wilt doen, met deze basis bouw jij je beste fundament. Zo kun jij: 

Maak van deze 4 maanden jouw kickstart!

Leer met R+ trainen!

Maak de brug tussen jouw wereld en die van je paard! Vind meer verbinding, meer positiviteit en plezier in de training.

Ik leer jou R+ in combinatie met keuzevrijheid vlekkeloos aan! Jij leert een fundament vanuit ontspanning leggen en negatieve emoties of frustratie voor zijn of aanpakken. Dwangloos werk jij samen aan ontspanning, communicatie en fysieke groei. Elk stapje ga jij leren om positief te bekrachtigen en opbouwen. 

Jij weet na dit proces hoe je R+ inzet, hoe je het moet gebruiken en hoe je eventuele problemen kunt oplossen.

Bouw aan mentale zekerheid

Steeds meer paarden kampen met spanningsproblematiek. Hierdoor kunnen heel veel paarden niet optimaal samen met hun eigenaar genieten. En dat is ontzettend jammer!

Ik denk echt dat een training voor jouw paard verrijkend mag zijn. Waarbij jullie echt samen kunnen werken en verbinden. 

Doordat jij meer kennis krijgt, kun jij optimaal groeien. Je snapt wat er gebeurt bij je paard en weet hoe je jouw paard kunt helpen. 

Of je dit traject nou gebruikt om de basis omgang te leren of aan de mentale zekerheid van jouw paard te bouwen, het maakt niet uit! Jullie gaan sowieso groeien in dit traject op meerdere vlakken. En daar ga je gewoon de rest van je leven op door kunnen werken! 

Ja, dit is OOK voor jou en jouw jonge paard weggelegd en ik ga je daar bij helpen!

Een zorgvuldig persoonlijk traject

Persoonijk en online

Ga jij samen met mij bouwen aan ultiem vertrouwen? 

Met dit pakket kun jij ultiem groeien. Het is de gouden combi tussen online leren en persoonlijke begeleiding.

 Je leert via het online programma alle theorie en leert via 150+ filmpjes die snel en gemakkelijk wegkijken. 

Elke maand help ik jou persoonlijk bij jou op locatie en indien jij nodig hebt, kun je elke maand een persoonlijke 1 op 1 online sessie van een uur volgen.

Daarnaast heb je de mogelijkheid aan te sluiten bij de maandelijkse online Q&A’s zodat jij met gelijkgestemde paardeneigenaren steun, kennis en inzichten kunt delen. 

Niks moet, alles mag. Dit traject is er voor jou om het gevoel te krijgen dat jij een jaar lang gesteund wordt waar nodig, er niet alleen voor staat en altijd het gevoel hebt bij iemand terecht te kunnen. 

Ik ben met tijd en ruimte bij jou om naar jullie te luisteren, jullie dichter bij elkaar te brengen en jou de kennis te geven om echte stappen te zetten!

Lees wat anderen vinden:

862D96D1-88D9-4D48-B634-34D56DFDEDC2_4_5005_c
“De ervaringen die we bij jou hebben opgedaan zijn ons zoveel waard geweest. Zo ontspannen en fijn als George is geworden, was hij daarvoor nooit. Dit programma haalt het beste in je naar boven om beter naar je paard te luisteren. Ik wil je daar ook erg voor bedanken! Het is een teamsport en ik had mijn teammaatje niet kunnen begrijpen zonder jou.”
Nicole en George
Ontwerp zonder titel
'Tess en ik gingen samen door het proces. Manon had heel knap in korte tijd mijn deurtjes open. Ze had mijn proces haarfijn in de gaten. En stevig in haar schoenen wist ze mij in beweging te zetten. Direct en duidelijk. Daar hou ik van. Ik ben erg blij dat wij bij haar terecht zijn gekomen. Tess is zo zacht en open geworden. Ik voel me nu echt verbonden met Tess, vol vertrouwen en liefde. Een prachtig proces.'
Marianne en Tess
6C69B56F-2F23-4191-9FB4-505DCDCEAC36
“'Weet je waar ik zo dankbaar voor ben? Dat ik voor Manon heb gekozen! Ik zie anderen met allerlei problemen rijden, sommigen moeten paarden van 4 jaar weer verkopen omdat ze niet te rijden zijn. En ik, als een onervaren ruiter, rij iedere dag met Lootje weg. GOUD WAARD.”
Sharron en Lola
IMG_7775
“Ik kan niet in woorden bedrukken hoe blij ik ben dat Levi en ik bij Manon terecht zijn gekomen en zoveel hebben mogen leren! Ik wist dat Levi zowel fysiek als mentaal niet goed in zijn vel zat, maar ik kwam er niet uit hoe ik hem moest gaan helpen. Van ongecontroleerd, gestresst en onbegrepen paard is Levi nu zijn lieve, zachte zelf.. Tegelijkertijd heb je mij geholpen dichterbij mezelf te blijven en de trainer te worden die Levi nodig heeft. Dankjewel!”
Nienke en Levi
0K9B5025WEB
“Ik wilde mijn jonge paard opleiden en merkte meteen dat dit niet op de standaard manier kon gebeuren. Vol vertrouwen ben ik met Manon in zee gegaan. Wat zij met hem deed was magisch te noemen. Ze kreeg hem volledig ontspannen en in verbinding. Ondanks dat ik nog erg van hem heb genoten toen hij mee naar huis was, heb ik na een tijdje de keuze gemaakt om Keitaro in te slapen toen we er achter kwamen dat hij zenuwschade had. Met de gevonden afwijkingen vond ik het nog knapper wat ze met ons heeft bereikt. Ik zou zo met mijn volgende paard naar haar toe gaan, en ik ben best kritisch! Dankjewel voor je kennis en kunde Manon.”
Esther en Keitaro
IMG_7367
"Sinds ik het beleertraject van Manon ben gaan volgen met mijn haflinger Sjef, ben ik heel anders naar het gedrag van paarden gaan kijken. Sjef geeft mij veel kleine signalen, alleen kon ik ze voorheen niet lezen waardoor er miscommunicaties ontstonden. Ook over zijn lichaam en de beweging leert Manon mij enorm veel. Inmiddels denk ik dat deze manier van trainen de enige manier is om ze hun hele leven gelukkig en gezond te houden en écht met ze samen te werken."
Susanne en Sjef
Ontwerp zonder titel-7
"Hoewel Manon jonge paarden opleid, wilde ik graag hulp met mijn 20 jarige paard Sjors. En wat ik ben ik daar blij mee! Ik heb echt een heel ander paard terug gekregen. In plaats van pushen en over zijn grenzen te gaan stemmen we nu het werk af op zijn tempo en kunnen. Ik heb mijn paard in geen jaren weer zo soepel en stabiel zien lopen. Manon staat altijd voor ons klaar en als iets niet werkt denkt ze altijd mee. Ik ben zo blij met deze lessen!."
Sanne en Sjors
IMG_7295
"Lady is een paard met veel karakter wat snel gespannen is en eigenlijk heel onzeker en absoluut niet weet hoe ze hier mee om moet gaan. Manon leerde mij een mega sterke basis aan! Ik kan Lady nu vertrouwen geven, haar lichaam beter begeleiden en zoveel meer samenwerken! Manon kan alles zo goed uitleggen met zoooveel geduld, dat het bijna allemaal zo makkelijk klinkt, maar wat je eigenlijk gewoon nooit hebt geleerd.. Ik ben echt super blij met wat wij in zo’n korte periode toch al bereikt hebben! "
Rosanne en Lady
"Ik vind het nog steeds geweldig! Met deze begeleiding heb ik meer geleerd dan in alle jaren ervoor. Ze ziet alles en kan goed overbrengen hoe het wel moet en ze schroomt niet met complimenten geven als het goed gaat! Ik leer nu eindelijk goed en in harmonie met mijn paard samenwerken. En die harmonie voelen is zo kicken! Je kan niet anders dan met een brede grijns samen met je paard zijn! Haar manier is echt een eye-opener!"
Rianne en Fudge
"Manon is echt geweldig. Ze ziet alles en gecorrigeerd je direct. Ik heb een sensibel paard maar sinds ik les van Manon heb, heb ik een ontspannen paard die graag met mij wil samenwerken. Echt een aanrader!!!"
Renate

Een kennismaking

Gaan wij samen kennismaken?

Voor dit traject houd ik altijd eerst een online intake/kennismaking. In deze intake kun je jouw wensen en doelen vertellen, je verhaal en wie jouw paard is. 

Je krijgt de kans wat filmpjes in te sturen van jouw paard zodat ik alvast een beeld heb van jouw paard. Vanuit hier kunnen we bepalen of we een fysieke kennismaking inplannen. 

In de kennismaking van ongeveer 2 uur nemen we uitgebreid de tijd om alle factoren in beeld te krijgen, ik kijk holistisch dus kijk ook naar het management, de huidige omgang, verbinding en het lichaam/ mentale staat van je paard.

Via een assessment van jouw paard hebben we een helder beeld van de fysieke nulmeting van jouw paard en krijgen jullie samen alvast gerichte oefeningen om een kick start te krijgen naar meer verbinding! 

Ook bepalen we in deze kennismaking het plan van aanpak en hoe we stappen kunnen zetten die haalbaar, gericht en werkend zijn. 

De investering voor deze kennismaking is €110,- inclusief reiskosten en BTW. Neem je na deze kennismaking het kickstart traject af? Dan krijg je 25% van de kosten van de kennismaking terug. 

Plan jouw kennismaking

Gaan wij samen kickstarten?

Kickstart traject

4 maanden 1 op 1 begeleiding naar verbinding en samenwerking

Prijs op aanvraag

Dit bedrag is inclusief reiskosten en BTW. Er zijn geen extra kosten die er nog bij komen. 

Vragen die je misschien nog hebt:

Een eerste kennismaking is om jou en jouw paard optimaal te leren kennen. 

We beginnen altijd rustig met jouw doelen, wensen en eventuele problemen te bespreken. Daarna doen we een assessment, je kunt dit zien als een soort nul meting van de fysieke en mentale belastbaarheid van jouw paard op dat moment. Het blijft een moment opname, maar het is een mooi inschat moment om te kijken wat de blauwdruk van jouw paard nu is en waar we naar toe kunnen werken. 

Ook gaan we jouw wensen en doelen afstemmen en realistisch bekijken met de sterke punten die jouw paard bezit. 

Daarna maak ik een plan voor de toekomst en krijg je alvast een basis aanpak en gaan we een paar oefeningen doen waarvan ik denk dat die gaan helpen. 

Een kennismaking duurt rond de 2 uur. Ik hou van duurzaamheid en kwaliteit, daar is de tijd dan ook naar. 

Ik kom overal in Nederland! 

Jouw kennismaking kan vaak al binnen 2 tot 6 weken ingepland worden. 

De meest voorkomende routes zijn staan hieronder beschreven per gemeente. Als je wilt aansluiten rondom deze routes is de kans groot dat je snel terecht kunt voor een kennismaking.

Gelderland: 

Ede, Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn

Noord-Brabant:

Oss, S’Hertogensbosch, Eindhoven

Overijssel:

Zwolle, Almelo

Drenthe:

Hoogeveen, Emmen, Meppen

Noord-Holland:

Hilversum, Amsterdam, Zaandam, Purmerend, Alkmaar

Duitsland:

Papenburg

Vaak kan je met je eerste kennismaking terecht binnen 2 tot 6 weken. 

Als je aansluit op de onderstaande routes heb je kans dat ik je zo spoedig mogelijk al kan inplannen. Bij afwijkingen van deze routes kun je rekenen op ongeveer 4 tot 6 weken tot onze eerste afspraak. Vaak bij nood graag even contact opnemen voor de mogelijkheden.

Gelderland: 

Ede, Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn

Noord-Brabant:

Oss, S’Hertogensbosch, Eindhoven

Overijssel:

Zwolle, Almelo

Drenthe:

Hoogeveen, Emmen, Meppen

Noord-Holland:

Hilversum, Amsterdam, Zaandam, Purmerend, Alkmaar

Duitsland:

Papenburg

In het whatsapp support kun je gebruik maken van vragen insturen naar mij persoonlijk. 

Je kunt ook filmpjes van max 2 minuten insturen, dit kan je 1 keer per week doen. Je hebt antwoord uiterlijk binnen 2 werkdagen. 

We werken via Zoom. Voor de online sessie kun je een filmpje van je training insturen van ongeveer 20 minuten. Die gaan we uitgebreid bespreken en we gaan ook gelijk nieuwe oefeningen en tips integreren. 

Met dit pakket kun je echt doorpakken in jouw eigen kennis en in de omgang met je paard. 

Dit is een prachtig startpakket dat je een boost geeft om de beste basis te leggen in de omgang. 

Heb je een andere vraag? Neem dan contact op!

Nog een keer op een rijtje: