'De 4 fases naar succes vanuit verbinding met jouw jonge paard'


Gemaakt vanuit het paard, voor het paard


Zadelmak maken en opleiden van jonge paarden hoort niet over snelheid, ongemak en angst te gaan. Het is een proces waarbij jullie naar elkaar toe groeien en ik denk dat het een van de mooiste processen is die je samen met je paard kunt doorlopen. Een goede opbouw, de juiste kennis en een persoonlijk, individueel traject met zorg en aandacht zorgt voor succes! 

 

Jullie reis start hier, bij de verbinding en de basis. 


Wil jij...

🐴 Omgaan, trainen en rijden vanuit wederzijds vertrouwen?

 

🐴 Weten waar je op moet letten en hoe je kunt trainen en omgaan vanuit verbinding? 

 

🐴 Een aanpak die echt vanuit het paard ontstaan is? 

 

🐴 Meer weten over gedrag, waar het vandaan komt en hoe het werkt? 

 

🐴 Alle basisstenen krijgen die je nodig hebt om met jouw (jonge) paard een basis vanuit vertrouwen te creëren? 

 

🐴 Jouw paard begrijpen en kunnen helpen? 

Dan is dit programma iets voor jou!

 

Dit programma heb ik opgemaakt met alle kennis die ik van de paarden heb gekregen en van alle bijzondere mensen die mij hebben geïnspireerd en de kennis hebben gegeven om dit op te kunnen zetten. 

 

Ik denk dat als we de informatie van de anatomie, hoe ze ooit waren en wat er allemaal veranderd is gaan inzetten voor onze jonge paarden, dat we ze van jongs af aan beter kunnen gaan opzetten voor een succesvol en gelukkig leven. 

 

Dat is waarom dit programma zo belangrijk is. Het is een compleet pakket met niet alleen training maar juist ook alles wat jij als eigenaar in de basis moet weten voor een succesvolle toekomst samen.  En dat is wat maakt dat ik zo ontzettend gepassioneerd ben om deze informatie in te zetten voor hoe we dan jonge paarden gaan opleiden. 

 

Dit programma is een samenkomst van alle kennis en kunde die ik heb mogen op doen. Het is een start voor de rest van je leven waar je op kunt bouwen. Een must-have als we gaan praten over verbinding, gelukkige paarden en gezondheid. Een start die ik iedereen met liefde voor paarden zo ontzettend gun. 

✔️ Nooit meer het gevoel hebben dat je oneindig aan het zoeken bent

 

✔️ Geen inrij trauma's voor jou en je paard

 

✔️ Overbelasting voorkomen voor nu en later

 Met ondersteuning van praktijkfilmpjes van diverse paarden, exclusieve dissectie beelden, prachtige interviews van bijzondere vakmensen, verhalen van bijzondere paarden en unieke filmpjes van de Nederlandse Konik paarden, krijg jij een compleet plaatje van A tot Z voor jouw (jonge) paard.

 

Vanuit de wereld van het paard neem ik jou en je paard mee door de reis van verbinding en training. Met deze 4 fases worden jullie klaar voor de ultieme droom... Vanuit verbinding en wederzijds vertrouwen omgaan, trainen en rijden.

 

Dit is een ijzersterke basis maar vooral een basis dicht bij mijn originele wens met paarden: Verbinding, vertrouwen en samen het gevoel hebben dat we plezier hebben in dat wat we samen doen. En dat wil ik delen!


De basis van alles + De reis naar verbinding

 

Profiteer nu van deze tijdelijke introductieprijs. 

€297.00


De 4 fases bestaan uit:

Fase 1

Fase 2

Op dit moment zijn alleen fase 1 en 2 beschikbaar om te bestellen. Fase 3 en 4 komen 1 September 2022 online.

 

Bekijk voor meer informatie de shop of klik op de onderstaand link:

Fase 3*

Fase 4*

Het jaar programma

In dit jaar programma krijg jij toegang tot:

 

✔️ De basis van alles

 

✔️ De reis naar verbinding

 

✔️ Balans voor Guppies

 

✔️ Zadelmak maken en rijden

 

✔️ BONUS: Trailerladen en vreemd terrein 

 

 

 

De 4 fases naar succes vanuit verbinding

De basis van alles 

 

Als we willen weten hoe we zo natuurlijk mogelijk kunnen trainen, moeten we weten waar het allemaal ooit begonnen is. Zo neem ik je mee door de inzichten die ik heb geleerd over de (semi) wilde paarden, hoe ze samen werken en vanuit onderlinge banden functioneren. 

Wat wij kunnen leren van de (semi) wilde paarden is enorm. Als wij onze omgang baseren op de veiligheid van de kudde en het samenzijn dan kunnen we alles aan!

 

Leiderschap is niet de baas zijn. Leiderschap is elkaar vertrouwen en op elkaar kunnen bouwen. Weten wanneer je paard jou nodig heeft en wanneer je mag luisteren. 

 

Dit is de eerste basis steen voor de rest van het programma. Deze basis zal altijd blijven terug komen en hier bouw je altijd op door. 

De reis naar verbinding

 

Waar komt (zelf)vertrouwen vandaan? En hoe werkt dat dan in het paard? Wat laat je paard aan de buitenkant zien en hoe kunnen we samen nou echt een band opbouwen? 

 

In dit onderdeel werken we aan het denkvermogen en het inzetten van zintuigen. Jullie gaan samen op ontdekkingsreis door alle uitdagingen die jij en jouw jonge paard kunnen tegen komen. Door deze reis bouwen jullie vertrouwen op en ontwikkelen jullie een band met elkaar. 


Dat alles terwijl jij jouw paard steeds beter leert begrijpen. Waarom doet mijn paard bepaalde dingen? Wat betekend bepaald gedrag en hoe kan ik daar als trainer goed op reageren? 

 

Deze basis steen geeft jullie het vertrouwen in elkaar om in de volgende stap te gaan werken aan het lichaam van je paard.  

Balans voor guppies 

 

Het lichaam. Een belangrijk onderdeel aangezien wij er later op willen zitten. Maar het liefst zonder overbelasting, toekomstige blessures en spanningen.

Balans is voor jonge paarden super belangrijk. Het is een must voor de ontwikkeling van het lichaam en de ontwikkeling van het vertrouwen in jou kunnen dragen. 

 

Door het lichaam te gaan begrijpen en de opbouw te snappen krijg jij duidelijke handvaten waar je kunt starten en hoe je jouw paard kunt begeleiden naar die balans. 


Balans training gaat voor mij niet om trucjes of hoofd-hals houding. Het gaat om zelfgedragenheid en functioneel kunnen bewegen. Functioneel bewegen betekend met zo min mogelijk energie, zo goed mogelijk bewegen. Elke opbouw is weer individueel gemaakt op jouw paard zijn belastbaarheid. Voor we gaan trainen beoordelen we dan ook een basis belastbaarheid. Zo kunnen we de belasting (training) niet groter maken dan de belastbaarheid van je paard en voorkomen we blessures en andere nare dingen!

 

Met balans training krijgt jouw paard de coördinatie en kracht die hij nodig heeft om jou te kunnen gaan dragen met alle efficiëntie en rust. Het is een training die jullie de rest van jullie leven verder gaat ondersteunen en helpen! 

Zadelmak maken en rijden vanuit eerlijkheid

 

Alles komt samen in de laatste fase. De fase naar het ultieme gevoel en doel. Een vloeiende overgang die bijna vanzelfsprekend gaat door de voorbereiding. 

 

Elk onderdeel is met zorg ontwikkeld om jou en je paard de beste ervaring te geven met deze fase. Niet zomaar er op en gaan maar doordacht en verbonden opbouwen. Geen trauma's, geen haastten maar vertrouwen in elkaar en met rust jullie opbouwen voor de rest van jullie leven samen. 

 

Van het opstap blok naar een gebalanceerde draf,  krijgen jullie alle begeleiding die jullie nodig hebben. Individueel en met zorg. 

Het jaar programma en begeleiding

Met het jaarprogramma krijg jij elke 2 weken een live Q&A waarbij jij jouw vragen kunt beantwoorden. Je kunt dit programma ook combineren met les op locatie of met jouw paard in training. 

 

Als je jouw paard in training wilt zetten kan dat bijvoorbeeld voor alleen de laatste fase of meerdere fases. 

 

Het jaarprogramma komt eind 2022 a begin 2023 online.