Over malise

 

 

Door middel van paarden lezen en biomechanisch trainen komt er balans zowel in het hoofd als lichaam.

 

De kracht en het zelfvertrouwen dat paarden ontwikkelen met deze methode geeft jullie samen plezier en ontspanning. 

 

Elke training is exclusief maatwerk en is er op gericht jullie samen verder te helpen in jullie proces. In elk proces word jij intensief meegenomen zodat jij zelf verder kan trainen.


Realisme en empathie gaan bij ons hand in hand, ik begeleid mensen en paarden vanuit het hart met een realistische kijk op de situatie. 

 

Ik maak gebruik van centered riding, kennis over biomechanica, botten, gewrichten, pezen, gedrag, gezichtsuitdrukkingen, lichaamstaal, geest van paarden en mijn persoonlijke ervaringen. 

 

In mijn persoonlijke ervaringen zitten onder andere dissecties (ontleding van het paardenlijf), het begrijpen van paarden op details niveau, lezen van paarden, leren loslaten, de kern van problemen onderzoeken en medische kennis, biomechanisch trainen en een gezond paard in lichaam en geest maken en behouden. 

 

Met deze kennis en ervaringen heb ik een unieke succesvolle manier ontwikkeld om met paarden om te gaan en ze te trainen. Een manier die ik jou ook graag leer, zodat jullie vanuit ontspanning kunnen genieten en doorontwikkelen. 

 

Malise werkt samen met: 

- Kundige specialist paardenarts

- Chiropractor

- Gespecialiseerde tandarts 

- Hoefsmid 

Deze professionals werken vanuit onze visie; een optimaal functionerend lichaam en geest.


Zelf geef ik bodywork naast de trainingen. Dit houd in cranio sacraal en massage.