Ik ben zoooo blij!! Deel 1 van project Paradise is neergezet!! Dit is toch prachtig?! ❤️

Ik durfde eigenlijk niet te dromen van zo’n constructie. Tot even terug deed ik bijna alles zelf en hoewel zulke stevige palen een droom waren, ging ik die met geen mogelijkheid in mijn eentje verhuizen. Mijn ouders willen helpen maar deze waren 100kilo per stuk en die zijn niet de jongste meer. Kortom, ik zag teveel beren op de weg om de droom door te zetten. Tot nu..

Ik heb me over de beren heen gezet en heb samen met Daniel deze palen op kunnen halen bij iemand bij ons in de buurt. En gister hebben we ze gezaagd en de eerste twee in de grond gezet voor deze constructie. Dit is de eerste aanpassing voor project paradise die realistisch is geworden.. Voor mij echt een mijlpaal. Het is een stok achter de deur dat dromen wel waar kunnen worden!

Dus nu stapje voor stapje verder werken.. En vooral voor mezelf er niet teveel druk op leggen. Want ik ken mezelf langer dan vandaag, als ik minder energie heb maar ik had gepland om door te gaan en het lukt dan niet, dan word ik nogal geïrriteerd op mezelf en dat heeft geen zin.

Dus druk eraf en nu genieten van deze eerste stap ❤️❤️

Gratis e-boek

In 5 stappen meer verbinding met jouw jonge paard

In dit e-boek neem ik je mee door de 5 stappen naar verbinding. 

Ik heb mezelf afgevraagd wat nou goede en toepasbare tips kunnen zijn die je zelf al kunt ondernemen die jouw dichter bij je paard brengen, en daar zijn deze 5 stappen uit gekomen. 

Elke stap is uitgebreid uitgelegd en heeft foto’s ter inspiratie. Ik hoop dat je er veel aan zult hebben!

Meld je hieronder aan om deze waardevolle gratis download te krijgen!

Marketing door