Na afgelopen Februari beide Furtje en Kryptonite te laten gaan merkte ik bij mezelf een blokkade. Het was echt even klaar. Ik moest rust hebben en nadenken over wat ik wilde met mijn stal. Ik wist dat ik online wilde werken en lesgeven, maar wat moest ik bij mij?

Na die tijd heb ik ook de gehele zomer geen trainingspaarden of andere mensen op mijn eigen terrein ontvangen. Tot afgelopen oktober. 2 trainingspaarden, elk compleet anders met ook een compleet verschillende eigenaar. In het begin was het wennen.. Maar langzaam merk ik dat de plekjes die ik voor de paarden heb gemaakt mij blij maken. En het me blij maakt dat ik weer paarden en eigenaren op mijn terrein mag ontvangen.

Ik had de trainingspaarden in het begin snachts op stal en overdag in een paddock.

Daarna had ik ze snachts in een uitloop vanuit stal en overdag in een grotere paddock.

Maar het was niet wat ik wilde, waar ik voelde van ‘ja dit is het’. Dus offerde ik een overkapping huisje van mijn paarden op en de roundpen en maakte ik in overleg met Femke Dölle – Browsing Paddock een design waar de paarden 24/7 konden verblijven zonder gezeul en waar ze echt hun rust en behoeftes in kwijt konden.

Dat design had ik uitgewerkt en stond nu al een jaar maar te staan. In augustus heb ik de palen geslagen en draden gemaakt en stond het eindelijk in de pilaren. De ruwe schets was er en paarden konden ontvangen worden.

Gister was Femke bij mij geweest. Ik merkte een enorme shift in energie. Eerst was ik gesloten, merkte ik de ‘ja maar dat kan toch helemaal niet’ stem. Toen merkte ik de ‘jaaa maar IK kan dat toch helemaal niet?’ stem. En langzaam maar zeker opende er steeds meer.

Groen. Daar komt het op neer. En daarbij komt ook de passie voor de trajecten bij mij weer op borrelen.

Een plekje voor rust, ruimte, liefde en aandacht.

Vroeger droomde ik van zo’n plek. Voor mensen en paarden, om samen te komen en in dit geval om met jouw jonge paard een start te krijgen vanuit liefde, aandacht en natuur. Ik noemde het vroeger een safe haven. Back to the roots.

En dat is wat ik wil creëren. Een plek waar je paard zich veilig, rustig en goed kan voelen, met alles wat een paard nodig heeft in de omgeving. Echt een plek van natuur om te kunnen bijkomen van trainingen en andere interne processen die gebeuren als je jouw paard in training zet. Een plek waar jij zeker weet dat jouw paard goed staat en dat je weet dat hij of zijn alles krijgt wat nodig is.

Maar ook voor jou. Want de afgelopen jaren komt mijn coaching achtergrond steeds meer van pas. Het gaat om samen groeien, jij mag ook door patronen heen en ook daar is een plekje voor nodig.

En voor mij.. Een ruimte waar ik mezelf kan zijn en echt tot rust kan komen. Kan genieten van het plekje.

Dus, komende tijd neem ik je niet alleen mee in het proces van de huidige trainingspaarden maar ook in de ontwikkeling van mijn plekje. Stapje voor stapje meer richting dat droom paradijsje.

Gratis e-boek

In 5 stappen meer verbinding met jouw jonge paard

In dit e-boek neem ik je mee door de 5 stappen naar verbinding. 

Ik heb mezelf afgevraagd wat nou goede en toepasbare tips kunnen zijn die je zelf al kunt ondernemen die jouw dichter bij je paard brengen, en daar zijn deze 5 stappen uit gekomen. 

Elke stap is uitgebreid uitgelegd en heeft foto’s ter inspiratie. Ik hoop dat je er veel aan zult hebben!

Meld je hieronder aan om deze waardevolle gratis download te krijgen!

Marketing door