Vanuit positieve bekrachtiging

Door met een goede balans te werken van duidelijkheid en positieve bekrachtiging krijgen paarden vertrouwen in ons en in zichzelf. Ik sta dan ook voor het werken vanuit duidelijk aangeven wat er verwacht wordt en heel veel belonen met een beloning die bij het paard past.

Persoonlijke aandacht

Ik wil dat jij of je paard zich gezien of gehoord voelen. Jij en jouw paard zijn individuen en horen ook zo behandeld te worden. In elk traject handel ik zorgvuldig en zorg ik ervoor dat er genoeg aandacht besteed wordt aan de behoeftes en training die bij jullie passen.

Gediplomeerd en onderbouwd

Na vele cursussen, opleidingen en leermeesters heb ik gedegen kennis en onderbouwing over het paardenlichaam, de signalen van spanningen en stress, de psyche en oorsprong van het paard en de lichamelijke inwerking van de ruiter. Ik vind kennis en onderbouwing belangrijk en dit zul je dus ook altijd van mij krijgen.

Kickstart traject

Bouw in 4 maanden aan de beste basis die jullie maar kunnen krijgen! Het fundament is waar je de rest van jullie leven op door gaat werken. 

In dit kickstart traject werken we persoonlijk en online om jullie beide de beste basis te geven. 

Persoonlijk jaartraject

Jij wilt meer, jij wilt de beste begeleiding en het gevoel dat je altijd op iemand kunt terug vallen. 

Jij wilt groeien, vooruit gaan en en stappen zetten! Dit traject is voor jou. Zodat jij jezelf optimaal ontwikkeld en ook je paard. Samen werken we aan fundamenten, mentale ontspanning, fysieke balans en meer!