Mini cursus

Weet hoe je traint

Paarden, net als mensen en andere dieren, leren via een aantal leertheorieën. Door die theorieën te begrijpen, kun je echt weten wat en hoe je wilt gaan trainen. 

Daarnaast is je training veel effectiever, beter te begrijpen voor je paard, beter te begrijpen voor jou en kunnen jullie meer verbinding met elkaar aan gaan. 

In deze minicursus leg ik je uit welke leer theorieën er zijn, hoe ze werken en bespreken we hoe ze in de praktijk vorm krijgen. 

Ook krijg je in deze cursus een bonus, namelijk hoe je voer het beste kunt introduceren in je training en bij welke leer theorie deze dan hoort! 

Weet wat en hoe je traint zodat jij miscommunicatie kan voorkomen en timing kan verbeteren!

Wat levert deze cursus je paard op?

De kracht van zelf kennis hebben

Steeds vaker zie ik positieve bekrachtiging een plekje krijgen in de paardenwereld. Enorm gaaf natuurlijk! Maar dat gaat niet altijd vlekkeloos. Soms mist er informatie over hoe je het ontspannen kunt inzetten of wat nou eigenlijk het verschil is. 

In deze cursus neem ik je mee door wat elke leer theorie dan betekent en wat het onderlinge verschil is. Ook gaan we praten over combinaties van deze leer theorieën en de impact daar van. 

Zelf kennis in handen hebben is het aller belangrijkste als je start met trainen. Zonder de theorie geen praktijk. Zorg dat jij miscommunicatie voorkomt en optimaal weet wat je traint!

Na deze minicursus....

Begrijp jij wat elk leerkwadrant betekent. Heb je informatie over negatieve bekrachtiging, positieve bekrachtiging en combinaties. 

Weet jij wat en hoe je kunt gaan trainen en door de bonus krijg jij een start in het ontspannen inzetten van positieve bekrachtiging! 

Minicursus 'Jonge paarden 101'

Minicursus 'Weet hoe je traint'

Vragen die je misschien nog hebt:

Na het aanmelden krijg jij op de dag van kerstavond, 23 december 2023, jouw inloggegevens voor de minicursus toegestuurd via de mail. Hou rekening dat de mails soms in de spam terecht komen!

Je houdt 6 maanden toegang tot deze minicursus.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact op.